Utflykten

På tisdag fyller min fina vän Karin år. I samband med det var vi ett gäng på åtta tjejer, som åkte iväg till Karins barndomshem på en gård i Nykvarn idag . Nykvarn ligger en liten bit utanför Södertälje.

Vi har hunnit med en hel del roligt under dagen. Vi började med att hälsa på fåren och de ulliga, gulliga lammen. Jag hade kunnat stanna hos dem hela dagen! Efter gos med lammen så åt vi en god lunch och jag jagade Karins föräldrars katt. Dagen fortsatte med att vi spelade krocket i snön och när det blivit för kallt gick vi in och fikade istället. Karin öppnade sina presenter och vi satt och pratade en stund. Efter det badade vi bastu och drack öl.

Kvällen avslutades med att vi åkte ut på sjön med en flotte. Vi grillade korv, drack vin och mös i kvällssolen. Väldigt härligt! Vi låg och flöt runt en rätt bra stund. När det blev för kallt och vi skulle åka tillbaka så strejkade motorn! Det krånglade lite tidigare, men nu hade den dött helt. Två starka töser fick ro oss in till land med EN åra. Men det slutade bra och dagen har verkligen varit fantastisk!

[slideshow]