Utlottning av Avène

Avènes produkter baseras på härligt källvatten från södra Frankrike. På deras anläggning i byn Avène forskar de fram nya produkter och här sker också all tillverkning. På samma område har de även ett vattenterapicenter som är specialiserat på hudåkommor som eksem, psoriasis och atopisk hud.

Deras mest populära produkt är Thermal Spring Water som är ett lugnande, fuktspray för ansiktet. Jag gillar att använda det för att känna mig fräsch under dagen eller för att fästa make up efter sminkning.

Nu har du möjlighet att vinna en flaska av Thermal Spring Water och en solskyddskräm med SPF 50 från Avéne. Perfekt för dig med känslig hy, du som ska åka utomlands eller till dig som äntligen har insett hur farliga solstrålar påverkar huden.

Hela fem glada vinnare kommer utses som får ett kit vardera! För att vara med i tävlingen behöver du svara på frågan,

I vilket land tillverkas Avènes produkter?

För att kunna vinna krävs det att du mailar mig ditt svar tillsammans med din adress. Detta gör du till elinfagerberg@live.se. Märk mailet med ”Tävling”. Tävlingen gäller endast inom Sverige och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du har möjlighet att vara med i utlottningen fram till och med den 30 maj.