Vad tyckte ni?

Project Runway Sverige sände sitt första avsnitt igår. Vad tyckte ni om det?

Jag tycker att det kändes lite.. bajsnödigt.. och det är otroligt synd att de startar det så pass sent. Det hade känts mer aktuellt om det var för fyra år sedan. Men jag tycker ändå att det är rätt kul! Och jag kommer inte kunna slita mig från att kolla på det. Det är roligt när svenskt mode uppmärksammas.

 

Jag är överlycklig över att de har fått med Marcel Maroungiu. Jag tycker att han är fantastisk! Det är också roligt att Rosanna från RMPR är med i juryn. Älskade klänningen hon hade på sig igår, som jag förmodar kommer från Greta. Rosanna är för övrigt alltid väldigt snygg.

Det känns alltför tidigt att sia i vem som är den bästa designen. Men just nu tycker jag att Naim och Charlotte känns mest intressanta. Robert G som vann utmaningen igår, har redan märket And Yellow Paper, som jag har hunnit skriva om några gånger. Han är också jätteduktig!