Välkommen Honeymania!

För flera år sedan hade The Body Shop doften Honey i Body Butter. Det var en helt ok doft men snudd på för söt till och med för mig. Nu när deras nya lansering Honeymania kom trodde jag att den skulle vara precis som föregångaren men omstöpt i en ny förpackning.

Det visade sig att jag hade väldigt fel.

Honeymania är inte alls lika söt utan mer blommig. Som en blandning av honung och blomsterbukett. Jag är imponerad och gillar den här skarpt! Jag tror att den kan locka både de som gillar blomdofter och de som föredrar sötare fruktdofter.

Honungen är vildhonung tagen från ett Community Fair Trade-projekt (rättvis handel) i regnskogen i Etiopien. Det är vilda bin som har pollinerat mängder av blommor och om jag förstår saken rätt ska mycket av doften ha kommit från det. Spännande!

Serien består av flera produkter. Den klassiska Body Butter, Body Scrub, Lip Balm, Eau de Toilette, Soap, Shower Gel och min favorit – Bubble Bath Melt. Det är ett ljuvligt bubbelbad med honungsdoften. Och nu är badsäsongen äntligen här!

Honeymania elinfagerberg.se

Men jag saknar flera produkter i serien. Som till exempel Beautyfying Oil?

I samband med lanseringen har The Body Shop skapat den tecknade figuren Miss Honeymania som syns i digitala medier just nu. Kul grepp!