Vänskap är lycka

Jag är så otroligt glad och tacksam över mina underbara vänner. Det finns en liten klick som finns där och ställer upp när jag behöver det som mest. Och som boostar mig med kärlek, positiv energi, visdom, goda råd och en hel del skratt! De som ger av sig själva utan att kräva något tillbaka.  Som är positiva, glada och inte bara uppe i sig själva.

En av dem är ljuvliga Lina Hartman. Hon är ren kärlek! Ikväll har vi varit på restaurang Piren på Kungsholmen. Underbar utsikt, god mat men fruktansvärt kass service. Men sällskapet balanserade upp det!

Vi skrattade oss igenom några timmar och efteråt fotade Lina mig. Hon jobbar bland annat som Bröllopsfotograf i Stockholm och är grym med kameran. Hon fotade bland annat mig på Midsommar. Det är otroligt roligt att bli fotad av henne eftersom hon får mig att slappna av och skratta. Resultatet från idag får du se snart!