Väntar och väntar..

Det känns som om jag bara går och väntar på våren nu. Förmodligen precis så som du gör. Februari-mars är min sämsta period på hela året. Men istället för att deppa ihop eller klättra på väggarna, försöker jag fylla dagarna med så mycket kul som möjligt. Ju mer roligt jag gör, desto snabbare går tiden. Och när man minst anar det, är den här – våren.

Annars är mitt bästa tips att vårstäda och fylla hemmet med färska blommor och doft av såpa. Och självklart att även städa sig själv. Fysiskt med härliga peelingar, ansiktsmasker och hårinpackningar och spännande nya färger på smink och kläder. Men också psykiskt med att uppdatera och analysera målen för 2013. Hur långt har du kommit?

Imorgon ska jag unna mig en halvdag ledigt för att bara vara. Och kanske för att också hinna leva lite som jag lär och fylla hemmet med doft av såpa :).

 

IMG_1475

Foto: Magnus Fond