Var tog energin vägen?

Jag har skrivit mängder med mål för 2014. Jag har städat och sorterat, rensat ut och försökt ladda mig själv. Men just nu är jag urlakad. Jättetrött!

Och visst, det kan bero på de senaste veckornas farande runt, runt i Sverige och att vi har haft flera besök på en vecka. Men jag saknar min energi! Jag har så mycket jag vill göra och komma igång med. Så mycket att förbereda, planera, fixa och börja jobba med. Men jag orkar inte. Jag vill hellre krypa ner under en filt, mysa med den lilla hunden och kolla på TV-serier.

Är ni också trötta?

Nyårsafton blev riktigt lyckad med middag hemma hos oss. Här får ni en liten bildsummering. De är alla fotade av min underbara vän Lina. Hon är en jätteduktig fotograf! Hon gör bland annat mycket bröllopsjobb och jag kan rekommendera henne varmt.

NYPR-2 NYPR-35 NYPR-34 NYPR-31 NYPR-30 NYPR-25 NYPR-22 NYPR-14 NYPR-6 NYPR-3

Både min klänning och mitt halsband är från HM. Mitt hår är lockat med Slide Curler från Björn Axen.