Vårda längderna!

Nu när det är kallt ute så blir håret extra sprött och känsligt. Mitt eget hår har blivit torrt av resa till Thailand. Så idag vårdar jag det lite extra.

Jag har testat nya Repair Hair Butter från Waterclouds. Den är en hårmask för väldigt skadat och torrt hår. Bland annat ska den ge fukt, glans och styrka med hjälp av macadamianötsolja, mandelolja och hjotron. Enligt förpackningen ska den verka i 5-20 min. Det finns också en lättare Repair Hair Mask för hår som inte behöver lika mycket vård.

Jag tycker att masken funkar bra. Men jag tycker inte att det räcker med 5 min. Jag behöver minst 10-15 min för att jag ska få något resultat. Men håret blir sedan mjukt och fint. Ca. 195kr

Tips! Bäst resultat får du om du handdukstorkar håret och sedan masserar in produkten i längderna. Om du använder en badmössa ovanpå och över det en handduk får du ännu bättre resultat. En badmössa i plast som sitter ganska hårt gör att fukten måste åka in i hårstrået och inte ut i luften. Det gör också att handduken inte tar åt sig fukten istället. Jag brukar plocka med mig badmössor som man får på hotell. De funkar väldigt bra! Vill du ha en tjusiga variant så har eleven.se bland annat den här med körsbär på.