Våren hos MQ

MQ, en av Sveriges största kedjor hade modevisning med vårens nyheter för några veckor sedan. Jag och min dotter var där.

MQs vår bjuder på inspiration från 70-talet och många plagg känns utmärkta för sommardagar på jobbet eller när du vill vara lite extra chic på stan. Det var mycket linne och ljusa och jordiga nyanser. Snyggt! Jag gillade speciellt de plagg som var i röda ockratoner. De var verkligen superfina! Likaså några plagg i cerise. Jag gillar att kombinera ljusa färger med färgstarka. Kollektionen var användarvänlig och vuxen utan att vara tantig eller gubbig.

MQ vårkollektion
Våren hos MQ. Jag gillar både shortsen och skjortan!
Våren hos MQ
MQ

Det var också många huvudbonader. Men jag misstänker att de var show pieces. Synd! Jag hade velat ha hälften..

Jag och min dotter njöt av showen. Hon är 4,5 år och tyckte att det var väldigt roligt. När jag frågade henne vad som var snyggast sa hon “Allt var skitsnyggt mamma”. Bra beröm från kräsen tös. Hon har börjat vänja sig vid att följa med på event och mingla.