Våren hos Sephora

I veckan hade Sephora pressmöte och visade upp nyheterna inför vår och sommar. På plats var representanter från flera av deras olika märken. Bland annat Make up Forever, Nars, Nail Inc och Algenist. Hårvårdsprodukter från Aveda och nagellack från Formula X Nails är två nya märken hos Sephora.

Här är några av alla andra nyheter:

Sampar kommer med en ny spännande fuktmask. Det är en färdigklippt tygmask som är indränkt med flytande mask. Den ska verka i 20 minuter och ge fukt i upp till 30 timmar efteråt. Jag har tyvärr ingen pressinformation om den. Men jag ska testa den i dagarna. De lanserar även en “Crazy Cream”. Den verkar fungera som en färgad dagkräm som ger både fukt och skydd. Ungefär som en CC Cream.

Benefit lanserar Big Easy som är en BB Cream med lite mer täckning. Den kommer i fyra olika nyanser. De kommer även ut med matchande läppbalsam i samma färger som deras tints.

Nars och Sephora Sephora Make up Forever

Nail Inc. lanserar 2 in 1 med flaskor smala som mascaror med två olika sidor. Den ena har ett färgat nagellack och den andra har ett effektlack. Fint!

Make up Forever kommer ut med nya läppstift i sommarfärger och snygga ögonskuggorna Aqua Matic. Men jag har förstått det som om de är vattenfasta. Jag är en sucker för det på sommaren. Mer om dem kommer.

NARS lanserar bland annat nya läppglans och nya fina makeuppenslar.

Men Sephora själva då? De kommer med en hel del nya produkter i sitt egna sortiment. En av de roligaste är en Dip-In nagellacksremover för tårna! Det känns helknäppt men kan funka. De får även in nagelbandsolja som Dip-in. Andra nyheter är krämögonskuggor och snygga Nail Patch Art. Vattenfasta färgglada eyeliners och kompakta puderfoundation är andra nyheter. I kollektionen Diva Carioca har de blivit inspirerade av Rio och fotbolls-vm. I den kollektionen kommer bland annat ett JÄTTESTORT bronsingpuder.