Vårens nya dofter

Trots att julen inte är här än har jag redan sniffat på vårens dofter. Det är väl det som är det konstigaste i den här branschen, att många nyheter visas för press några månader, ett halvår och ibland ännu tidigare innan en produkt lanseras. Parfymer är inget undantag och det är jag glad för. För vad känns mer upplyftande en gråtrist decemberdag än att få lukta på ljuvliga dofter framdukade bland blommor, kryddor och annat fint? Det gav mig en kick med en försmak på våren.

Här ser du ett litet smakprov på några av dofterna.

Cristiano Ronaldo Legacy elinfagerberg.se Christiano Ronaldo doftnoter elinfagerberg.se

Cristiano Ronaldo – Legacy

Fotbollsspelaren lanserar sin första doft och den är faktiskt riktigt fin. Den bjuder bland annat på doftnoter av lavendel, äpple, kanel, salvia, rosmarin och patchouli. Vad den doftar? Den doftar MAN! Lanseras v. 8. 525 kr/50 ml.

Jimmy Choo Illicit

Jimmy Choo – Illicit

Den här doften känns lite kaxigare än tidigare Jimmy Choo dofter. Men den är samtidigt väldigt feminin och romantisk. Den har bland annat aprikos och mandarin i toppen. Ros och grapefruktsblom i hjärtat och mysk samt sandelträ i botten. Lanseras v. 8. 445 kr/40ml.

 

Missoni elinfagerberg.se

Missoni

Missonis doft har inte en enda rand i förpackningen. Men flaskan känns ändå väldigt Missoni. Och jag älskar både den och doften. Det här kommer bli en av mina nya signaturdofter. Den doftar väldigt gott och sitter bra. Den har bland annat citrus och päron i toppen, jasmin och petalia i hjärtat och tonkaböna i basen. Mums! Lanseras i mars. 495 kr/30 ml.

Oscar de la Renta Petale elinfagerberg.se

Oscar de la Renta – Petale

Den här doften är en yngre och mjukare version än Oscar de la Rentas Extradordinary. Toppnoter av champagne och mandarin, hjärtnoter av apelsinblomma och ros och vanilj orkidée samt mysk i basen. Väldigt feminin med mycket ros! Passar dig som älskar blommiga dofter som inte är för tunga. Lanseras v. 11. 545 kr/40ml

Störst nyhet står CLEAN för men det får du läsa om i ett kommande inlägg. Håll utkik!