Vårens nya nagellack från OPI – kollektionen Lisbon

Vårkollektionen Lisbon från OPI är inspirerad av Portugals huvudstad Lissabon. Från terrakottahusen, de vackra blommorna och det enorma havet. Men också från modet. Terrakotta är en av de absolut viktigaste färgerna inom inredningstrender 2018 och vi ser det mycket även i makeup. Jag är personligen väldigt sugen på nyansen.

OPI LisbonVackra nyanser från OPI Lisbon. 

Jag tycker att det här är en riktigt, riktigt snygg kollektion. Färgerna är kanske inte extremt upphetsande, men väldigt fina. Jag tänker mer på sommar än vår när jag ser dem. Och det tycker jag om. Jag är också förtjust i formulan som jag tycker är bättre än många tidigare kollektioner. Jag tycker att alla jag har hunnit testa blir riktigt jämna och glansiga. Till och med den gula!

Mina favoriter är persikorosa You’ve Got Nata On Me, aquagröna Closer Than You Might Belém, klarblå Tile Art to Warm Your Heart och We Seafood and Eat It. Jag antar att namnet på den sistnämnda ska hinta om laxrosa men den är definitivt inte laxrosa. Mycket mer som varm, somrig och saftig jordgubbe. Eller bara sexig röd. En hit!

Flaskorna ligger på 165 kr per vanligt lack och 179kr för infinite Shine.