Vårens nyheter från Sephora

Sephora bjöd in till pressevent i veckan för att visa sina nyheter för våren. Samtidigt visade de upp nyheterna från de skönhetsmärken som finns exklusivt hos Sephora och är några av mina favoriter – Make Up Forever, Benefit, Kat von D, NARS, Too Faced, Marc Jacobs och Guerlain. De flesta av nyheterna lanseras i mitten av februari. Tyvärr var ljuset väldigt dåligt i lokalerna vilket gjorde bilderna rätt dova. Men ni ser nog vad det är ändå. 🙂

sephora love elinfagerberg.se Sephora min hand elinfagerberg.se

Marc Jacobs får en ny talesperson – snygga ikonen Winona Ryder. Kul! De lanserar även en ögonpenna i svart och vitt som var en av de produkter jag blev mest nyfiken på. Den svarta såg ut bli riktigt svart och inte mesigt grå. Den var uppskruvar och väldigt smal. Den kan bli en klassiker. Det blir också fint att kombinera den vita pennan med den svarta eller använda den vita som den är. De kommer också med nya nagellack i vitt och svart.

sephora marc jacobs nagellack elinfagerberg.se

NARS kommer med en vacker rougepalett, en ny färgad dagkräm som verkar fungera som en CC-cream och ett löspuder med lyster som finns utomlands sedan länge men nu lanseras i Sverige. Den färgade/BB/CC-krämen gav ett lätt men täckande resultat. Jag ser fram emot att testa den.

sephora nars tinted cream elinfagerberg.se Sephora nars elinfagerberg.se

Formula X kan ha den smartaste nyheten av dem alla. Du vet “pullburkar” som du tar bort nagellack med genom att doppa ner fingret? Formula X lanserar en med fem hål för fem fingrar som tar bort allt nagellack samtidigt. Yay!

sephora formula x elinfagerberg.se

Guerlain lanserar en ny vårkollektion med bland annat ett superfint rouge i varma toner. En annan nyhet är ett fast puder i vackert mönster och doftande nagellack.

Sephora guerlain elinfagerberg.se Sephora guerlain läppstift elinfagerberg.seSephora guerlain smile elinfagerberg.se

Benefit lanserar nya bronsprodukter. Bland annat en bronskräm till kroppen som du snabbt sköljer bort. Ingen upphetsande nyhet då det finns ett gäng varianter av liknande produkter hos andra. Men den ger en vacker färg med glow och kommer i en söt förpackning. På plats fanns Felicia som jobbar som brynexpert på Sephora. Hon fixade mina bryn och jag njöt av att bli ompysslad. Hon är inte bara helt fantastisk duktig på ögonbryn utan även vansinnigt gullig och trevlig. För mig är det lika viktigt som att någon är duktig. Jag har svårt att lägga mitt utseende i händerna på en osympatisk människa. Maja som fixar mina naglar och Daniel som tar hand om mitt hår är därför också mina favoriter för att de är båda gulliga och duktiga.

Tyvärr glömde jag att fota mina bryn efteråt eftersom jag var uppslukad över alla nyheter. Men jag blev supernöjd! Felicia färgade dem, vaxade bort allt fjun runt omkring och trimmade till brynen. Love it!

sephora felicia benefit Sephora Benefit Hoola Elinfagerberg.se

Make Up Forever lanserar ny concealer och ny mascara. Jag är supernyfiken på dem! Mascaran ska bygga på rejält med volym men jag tror att den lanseras längre fram närmare sommaren. De uppdaterar även ögonpennorna. En annan fin nyhet är en palett för konturering med skugga, highlighter och rouge.

sephora make up forever ögonpennor elinfagerberg.se sephora make up forever elinfagerberg.se

Kat von D lanseras i Sverige den 16 februari. Tidigare har en sneak peak med en palett för konturering lanserats på Sephora. Men nu kommer hela serien. Ögonskuggspaletter, eyeliners, läppstift i flytande form, foundation, concealer… listan kan göras lång! Läppstiften i ljuslila och mörkt svartblå såg superfina ut. Men jag vill gärna ha ett grönt läppstift. Det finns ett som heter Plan 9 men det verkar inte lanseras i Sverige. Men roligt att märket kommer hit!

sephora kat von d palett elinfagerberg.se sephora Kat von d flytande läppstift elinfagerberg.se

Too Faced har bland annat nya ögonskuggspaletter i hjärtformat och chokladiga läppglans.

Sephora Too Faced elinfagerberg.se

Sephoras eget märke kommer med en vårkollektion med tema kärlek lagom till Alla Hjärtans Dag. Badprodukter, läppbalsam och kroppskräm är några av nyheterna. De lanserar även en mask för läpparna och en annan för händerna. Ögonskuggorna uppdateras och ska ha bättre pigment nu. Jag var inte så förtjust i de gamla. Men jag är nyfiken på de nya. En annan nyhet är en cushion foundation som kom stort hos flera företag förra året. Täckningen ska vara lätt och ge lyster. Det kommer också en drös med nya penslar, borstar och redskap. Kul!

sephora nya ögonskuggor elinfagerberg.se Sephora be atomic elinfagerberg.se