Vårens sminktrender är rosa

Vårens sminktrender

Det är många skönhetsföretag som satsar på rosa nyanser till våren. Allt från fuschia, puderrosa, gammeldags rosa, korall och bubbelgumstoner syns.

Nars är ett av dem. De lanserar nytt läppstift, rouge och duoögonskuggor. Den ena duoögonskuggan går i rosa toner och den andra i aqua. Fint!

Nars

Dior släpper kollektionen Cherie Bow som har ljuvliga förpackningar. Den är inspirerad av rosetten som Christian Dior själv avgudade. Vi kan ju tillägga att det gör även jag… Nytt är bland annat hundtandspräglade rouge och ögonskuggor. Ögonskuggspennan Twin set är en annan spännande nyhet. Den har en sida med en penna och den andra med puder. Perfekt om du vill få skuggan att sitta längre. Men vackrast är dosan med ögonskuggor som kommer i två olika färgkombinationer. Jag har inte testat produkterna, så jag kan inte uttala mig om hur de känns på. Men fina är de!

Cherie Bow Cherie Bow skuggor

In love är Lancomes vårkollektion. Ansiktet utåt är vackra Emma Watson och inspirationen är tagen från en pulserande storstad. Fokus är på kontrasten mellan rosa och orange och kompletteras med färger som turkost och lila. Den känns poppig och kul! Några av nyheterna är rouget Blush in love och ögonskuggorna Ombre in love. Jag är ett fan av rougen. De är ljuvliga! Bra pigment med väldigt små puderkorn och söta förpackningar. Nytt är också nagellack och färgade läppbalsam där de orange nyanserna känns mest spännande.

LANCEME_PALETTE_BLUSH_IN_LOVE_10_PECHE_JOUE_JOUE LANCEME_PALETTE_OMBRE_IN_LOVE_OUVERT_60_COSMOPOLITAN_MINT

Bobbi Brown har äntligen lanserats i Sverige! Än så länge finns de på Åhlens Malmö City och Åhlens Skanstull. De tar trenden ett steg längre och har gjort en kollektion med bara rosa och rött – It pinks & hot reds. Det känns både modernt, hett och snyggt! Nagellack, läppglans och matta läppstift, allt i en röd och en rosa nyans. Men mest nyfiken är jag på Sheer color cheek tint, krämrouge i stiftform. Färgerna ser riktigt bra ut.

Sheer Color cheek tint Bobbi brown