Vårens snyggaste ögonskugga

En riktigt limegrön skugga vann kampen om vårens snyggaste ögonskugga enligt mig. För några veckor sedan lanserade Giorgio Armani Cosmetics ögonskuggorna Eyes To Kill Solo. Det är singelskuggor i 24 olika nyanser varav jag gillar flera. Det finns allt från dova och mustiga till skimriga eller klara.

Jag har testat nyans nr. 17 som inte är något för blyga violer. Men som är en otroligt snygg grön ton. Den är lätt att sudda och blanda med andra nyanser och det går att använda den med både torr och fuktig pensel. Jag tycker även att den sitter bra och den smular inte.

Eyes to kill solo giorgio armani elinfagerberg.se

Stort plus för snygg förpackning som går ton i ton med deras paletter och puder. Men smakar det så kostar det, hela 345 kr för en singelskugga.

Mitt betyg: 4.5/5

Här ser ni den först applicerad med torr och sedan fuktad pensel. Den första varianten blir väldigt softad och den andra betydligt mer intensiv.

Limegrön Giorgio ArmaniLimegrön ögonskugga skönhetsblogg elinfagerberg.se

Jag valde att kombinera den limegröna ögonskuggan med en dovare brun i globlinjen. Men den fungerar även bra ensam. Är den här färgen något du hade kunnat tänka dig?

Giorgio Armani elin fagerberg Elin Fagerberg grön ögonskugga

 

Det finns en klar orange nyans i Eyes To Kill Solo. Jag tror att mitt makeupskåp behöver den också..