Varför började jag blogga om skönhet?

För flera veckor sedan blev jag utmanad att svara på fem frågor av Little Miss Consumer. Det är en liten utmaning som döpts till Blog Your Heart Out Award och sprids mellan bloggare. Men tiden har flugit iväg och jag glömde pinsamt nog bort det. MEN! Bättre sent än aldrig säger man ju?

1. Vad eller vem uppmuntrade dig att börja blogga?

Jag hade funderat rätt länge på att börja blogga men vågade faktiskt inte från början. Men under en fika på Södermalm för fyra år sedan frågade min vän Arna varför jag inte började blogga eftersom hon tyckte att jag har mycket att dela med mig utav. Där och då bestämde jag mig. Några månader senare startade jag en skönhetsblogg på Gazet.se samtidigt som jag blev skribent på tidningen. Efter två år startade jag min skönhetsblogg på egen sida.

2. Hur valde du ämne att blogga om?

Det var nog mer en fråga om när än om jag skulle börja blogga om skönhet. Redan i tidiga tonåren beslutade jag mig för att jobba med skönhet. Sedan studenten har jag jobbat eller pluggat heltid med skönhet förutom några få månader. Eftersom jag har gjort så många olika saker inom skönhet har jag fått en ganska bred erfarenhet inom området. Den vill jag dela med mig utav. Skönhet är min stora passion, mitt kall. Långt ifrån bara ett yrke. Det känns självklart att skriva om något jag älskar.

Men idag ger bloggandet mig så mycket mer än utlopp för det jag vill berätta och visa. Genom bloggen har jag nämligen fått flera fina vänner och upplevt otroligt roliga saker. Idag lägger jag väldigt mycket tid på att blogga och min blogg betyder mycket för mig. Så även ni läsare!

1231362_10151839095722667_1193207725_n

3. Någonting som de flesta inte känner till om dig?

Håll i er! Jag har sjungit i ett hårdrocksband. Dock en väldigt kort period. Men jag är ännu en rocker i hjärtat. Jag har även intervjuat Skurt (ja, den gröna pojken med hatt på nittiotalets television). Jag är en väldigt fysisk människa (kramig!) som har stort behov av närhet och ett stort socialt behov. Men jag behöver varva ner på grund av två funktionshinder (syn och hörsel). Jag kan inte öppna champagneflaskor eftersom jag är för feg och jag har fobi för att tända tändstickor.

4. Vilka tre ord beskriver din stil?

Feminin, färgglad och variationsrik.

5. Vad gillar du att göra när du inte bloggar?

Jag älskar att hänga i soffan med min man och tax. Att bara få vara en stund. Jag är beroende av sociala medier och är väldigt aktiv i flera av dem. Sång har alltid varit en stor del av mitt liv. Jag läser mycket. Jag gillar att mingla och träffa nya människor. Dela livserfarenheter med en främmande människa i en bar, eller kanske på bussen. Familjen betyder mycket och jag vill gärna träffa föräldrar och syskon med familjer så ofta jag kan.

Jag älskar att gå ut och dansa med mina underbara vänner. Dans är något som gör mig lycklig! Långa promenader med hunden gör mig också glad. Och att bada! Annars reser jag så fort jag har tid och pengar. Finns det något bättre än att upptäcka nya platser och människor? För mig är det väldigt viktigt att verkligen njuta av livet.