Vårshopping hos Esprit 

Igår kväll var jag inbjuden till ett stort event med Esprit. Jag fick ta med mig tre vänner och vi hade jättekul! Även min lilla bebis fick följa med och tittade nyfiket på allt ståhej.

Det var mycket fokus på jeans, ärmlösa toppar, fina hattar, tunna stickade tröjor, mönstrade byxor, kimonos och allmänt rätt bohochict. Vitt och blått var de mest populära nyanserna. Men jag såg även flera fina klänningar perfekta för kontoret.

Elin Fagerberg esprit Den här köpte jag! Jag använde den faktiskt redan idag. Jag älskar den! Annars är plaggen på bilden alla från HM förutom skorna som är från Svea och förmodligen de skönaste jag har haft. Solglasöongen är från Soya Concept. 

Esprit eventEsprit jeansEsprit råsaftRåsaft i regnbågens färger!

Lina, Lilla M och LindaBästa gänget! Min vän Mia sprang runt och shoppade med lysande ögon så hon hann aldrig vara med på bild. 🙂