Veckan som varit och veckan som kommer

Veckan som har varit har verkligen varit fullproppad med möten, events, deadlines och annat jobb. Superkul! Men jag känner mig ganska utslagen nu i slutet av veckan och lägenheten ser ut som ett bombnedslag.

Veckan som kommer blir inte lugnare. Imorgon ska jag jobba en del på Acquizhen på morgonen innan jag ska iväg på LPG-behandling. Efter det ska jag på en modellcasting och sedan vidare på sånglektioner. Efter sången ska jag sätta på mig hudterapeutrocken och göra en ansiktsbehandling. Intensivt men kul!

Resten av veckan fortsätter i ungefär samma takt med pressmöten, kundmöten och modevisningar. Ändå fram till onsdag kväll då jag åker ner till Småland igen. Jag hoppas att hinna finna lite lugn och ro när jag är där nere. Då ska jag passa på att hänga med mina syskonbarn, gå på släktträff, träffa vänner och så klart, måla ägg.

Igår var jag på en fantastiskt rolig 30-årsfest på Kungsholmen. Det blev en sådan där härlig kväll med hemmafest hela kvällen. Vi var över 20 personer i en liten lägenhet. Det var väldigt trevliga människor, goda snittar, hög musik och mycket champagne. Jag trivdes som fisken i vattenet! Men idag har jag ont i håret.. Tyvärr missade jag att fota men hoppas att få se några foton från vänner senare idag.

Än så länge har jag klarat mig från att bli lurad idag. Vad jag vet.. Hur har det gått för er?

Foto: Erika Gerdemark