Vedakliniken i Norrtälje

Igår var jag i Norrtälje med en vän för att hälsa på Anne på Vedakliniken. Anne är en vän till mig sedan många år tillbaka. Vi utbildade oss till hudterapeuter samma år, på samma skola men i olika städer. Ödet förde oss samman ändå.

Vedakliniken AnneAnne Bjennes på Vedakliniken

Jag får ofta frågan om vilka hudterapeuter eller salonger som jag kan rekommendera. Anne är en av dem. Förutom hudterapeut är hon bland annat aromaterapeut. Hon utför en hel del olika behandlingar. Bland annat klassisk och ayurvedisk ansiktsbehandling, ansiktszonterapi, ögonbehandling, reikibehandling och marmamassage. Spännande! Jag skulle vilja lära mig att utföra marmamassage.

Den här gången behandlade vi själen mer än kroppen. Men jag har varit på ansiktsbehandling hos Anne tidigare och kan rekommendera henne varmt! Hon har både kunskapen och handlaget.

Norrtälje är verkligen en mysig stad. Jag gillar ån och de små gatorna. Man borde åka på utflykt dit oftare!

Roadtrip med LinaLina och jag på roadtrip