Veganvänligt hos Accent

Jag kommer så väl ihåg första gången jag köpte något certifierat veganvänligt. Det var 90-tal i Småland och jag hittade ett par svarta skor med snörning och klossklack från Happy Cow. Jag var överlycklig!

Att jag är djurvän kom med bröstmjölken. Uppfostrad av en mamma och mormor med starka känslor för djur. Vegetarian blev jag tidigt i tonåren och sedan dess är det en självklarhet för mig.

Varje gång jag får nys om något nytt som både kombinerar djurvänlighet och snygg design blir jag därför överlycklig.

Jag skrev om Urban Expressions redan på min förra blogg eftersom märket är en favorit. Urban Expressions är ett veganvänligt väskmärke som är vegancertifierat av PETA. Vilket är riktigt bra! Men det positiva slutar inte där. Det är nämligen riktigt snygg design på väskorna också. Jag har två väskor från märket. Den nyaste är en superfin grå vardagsväska. Lätt att kombinera till olika outfits och färgen gör att den inte färgar av sig på jackan som en mörkare färg kan göra.

Nu har Accent äntligen börjat sälja dem. Hurra för det! Nu blir det mer lättillgängligt för alla. Gå dit och spana in om du behöver något nytt.

Nu vill jag bara ha en ny dator i stl. mindre som jag kan stoppa ner i väskan.. Den jag har är ungefär lika snabb som de där datorerna vi använde på mattelektionerna på högstadiet. 🙂