Vilka är mina favoriter?

Jag fick en fråga från en av mina fina läsare.

“Hej Elin,

Tack för en väldigt trevlig blogg. Jag läser den flera gånger i veckan. Jag undrar om jag får ställa en fråga som gör mig nyfiken. Om du bara får välja ett märke att använda resten av livet, vilka skulle det vara för smink, ansiktsprodukter, kroppsprodukter och hår?

Tack på förhand och tack igen för din fina blogg!

Kramar Karolina”

Hej Karolina,

Vad roligt att höra, vad glad jag blir! Vilken härlig och svår fråga du kom på. Det finns så många märken som jag gillar och flera som ligger mig varmt om hjärtat. Jag fick fundera en hel del innan jag beslutade mig. Jag har utgått ifrån att jag gillar dem nu och att jag tror att de kommer hålla måttet även i framtiden.

Kram!

Make up: MAC Cosmetics. Jag gillar en stor del av deras sortimentet och de är duktiga på att lansera nyheter. De har produkter som passar mig nu och som förmodligen kommer passa mig när jag firar min 70-års dag. Jag skulle nog inte tröttna på produkterna och jag kan även använda dem i jobbet.

CREAM COLOUR BASE Hush

Cream Colour Base i nyansen Hush kan nog ge min hud lyster även när jag är 40 år. Eller 70.

Hudvård: det här var svårast eftersom huden förändras så mycket med åren och får nya krav. Men jag skulle välja Nimue. Det är effektiva produkter som inte är för krångliga. Och dessa produkter litar jag på som hudterapeut.

prod_land_7

Nimue kan nog hjälpa mig även den dagen jag har fått pigmentfläckar.

Kroppsprodukter: The Body Shop har ett väldigt brett utbud och kommer med nya dofter då och då. Flera av dofterna på kroppsprodukterna är ganska neutrala och andra är mer unika. Så jag tror inte att jag skulle tröttna plus att de förmodligen kommer passa min hy även när jag är äldre.

94917m_l

Kanske lite doft av persika för Elin 5o år?

Hårprodukter: jag är jättepetig med mitt hår och det finns många märken jag älskar. Men det finns inget hårvårdsmärke som har gett mig bättre resultat i längden än Kérastase. Därför känns som ett givet val! Jag är mer mån om kvalité än trend. Skulle Aqua Oleum komma tillbaka i sortimentet skulle ingen bli gladare än mig.

Kerastase Nutritive

 

Kérastase kommer förmodligen hålla måttet om både 5, 25 och 45 år.

Har du någon fråga når du mig på elinfagerberg@live.se

mfond8551Foto: Magnus Fond