Vintergrå och livlös – kroppen

Förutom lite nya, heta underkläder finns det produkter som gör att vi kan känna oss lite fräschare så här oss. Här nedan är tre av mina favoriter. Ett annat tips är brun-utan-sol i form av en body lotion. Det ger bara en aningen ton till vinterrosa hud och du slipper morotsnyansen.

Tips till kroppen

Zo skin health Oraser Body Emulsion – en body lotion som ger fukt, mjukgör, peelar och ger näring med mjölksyra, retinol och ceramider. Passar alla, även män. Den är extra bra för dig som har torr hy eller lider av Keratosis pilaris. Ett litet minus för tråkig doft men bra om du är känslig för dofter eller inte vill krocka med din parfym.

Mama Mio O-Mega Super-rich body cream – en kroppskräm fylld med mandel olja, jättenattljusolja, nyponolja, sheasmör och aloe vera bland annat. Den är riklig men absorberas ändå rätt snabbt. Från början skapades serien för gravida kvinnor men passar utmärkt till alla.

Erboristica Green Apricot Body Scrub – jag använder främst body scrubs i oljeform. Men det här tycker jag är en bra variant på krämig skrubb med lite lägre pris. Den peelar med hjälp av aprikoskärnor och bevarar fukt med hjälp av olivolja. Stort plus för att det är rikligt med korn i och för att produkten är biologiskt nedbrytbar.