Visningar på Frisörbåten

Det var en vecka sedan jag kom hem från Frisörbåten. Men jag har redan gnällt om hur mycket jag har att göra, så ni förstår nog varför jag är lite sen :).

Frisörbåten var ett härligt virrvarr av internationella hårstylister, frisörleverantörer, frisörer från landet och kändisfrisörer. Lovely! Sen var det en liten pressperson där – jag. Jag såg i vilket fall inga andra. Det var ganska få, men flera spännande utställare på plats. Bland annat Toupema Belgal som visade upp vackert löshår.

Det var både föreläsningar och visningar ombord. Dani Abunar från Salon Victor i Göteborg hade den första visningen. Jag hann tyvärr bara se slutet. Men den var väldigt kreativ och snygg med vackra former.

Lite senare hade “min” frisör Maria Oldenstedt Legge en visning för Ghd. Vi fick se vad man kan åstadkomma (med extrem talang..) med Ghd´s senaste värmeverktyg Eclipse. Jag har själv tänkt hugga tag i tången i dagarna. Maria är ett litet kreativt geni med stor talang och det är väldigt spännande att se vad hon kan göra. Hon är definitivt en av Sveriges främsta frisörer. Under visningen var det mycket blanka hår och vackra silhuetter.

Frisörbåten 038 Frisörbåten 047Spana in den extremt vackra modellen med afro på ena sidan och plattat superglansigt hår på den andra!

Jag har tidigare frågat Maria vad som gäller i vår. Och hon berättade att vackra former med en twist kommer stort. Till exempel en mjuk klippning men i en mintgrön färg. Mer sofistikerat än tidigare. Det är mycket fokus på färg. Pitchiga rosaröda och orangeröda toner tipsade hon också om. Det låter super tycker jag! Jag älskar färg, även fast jag vill behålla mitt beigeblonda. Men jag har varit väldigt trött på slitna rosa och röda hår som synts en hel del. Att få in lite elegans med galna håfärger låter väldigt bra.

Maria och jag

Maria Oldenstedt Legge och jag

På kvällen underhöll Peter Siepen som DJ och Timbuktu hade en härlig spelning. Jag hade superkul!

image (2) image (1) Jag dansar Ian dansar

Morgonen efter hade Björn Axen en visning. Jag hann tyvärr inte gå, då jag var tvungen att jobba. Men jag hann smita in backstage före visningen och kika runt lite. De hade väldigt fin styling!

Björn Axen