Vitality by M och delade meningar…

Vitality by M är en fristående hudvårdsserie till Matis, men kommer från samma företag. Märket är utvecklat för unga töser och kanske kan användas som de första produkterna man testar. Jag gillar tanken. Jag tycker att när man börjar sminka sig, ska man också lära sig att ta bort sminket och ta hand om huden.

I serien finns det en rengöring i flytande form, en rengöring med peeling, ansiktskräm och mask. Alla innehåller de vitamin C från gojibär.

Än så länge har jag bara hunnit testa Miscellar Water 3 in water. Det är en rengöring som ska ta bort make up på både ögon och hy. Eftersom den är flytande används den med bomullspads.

Tyvärr håller den inte måttet för mig. Den känns mer som ett ansiktsvatten som man använder efter rengöring. Jag tycker inte heller att den tar bort all mascara. Min tilltro står mer till de andra produkterna. Men det är en smidig förpackning och den är fräsch som ett ansiktsvatten.

Men min man Ian är av en annan uppfattning…

När Elin berättade för mig att jag var tvungen att använda bomullspads för att rengöra ansiktet, sa jag bara: suck! Brukar bara skölja och gnugga lite 😉 Jag har dock bara bra saker att säga om rengöringen. Mitt ansikte känns väldigt rent och fräscht när jag tvättar mig. Rengöringen känns skön mot huden, och en doft av citrus ger rengöringen en fräsch känsla.