Wet n Wild lanserar nytt – budgettips!

Få har nog missat budgetmärket Wet n Wild. För mig är det riktig nostalgi. Nu släpper makeupmärket en hel del nyheter till våren.

Wet n Wild är ett amerikanskt märke som grundades i slutet på 70-talet. Det är det största makeupmärket inom budgetkategorin i USA. Och billigt är det. Faktum är att deras dyraste produkt bara kostar 99 kr.

Pressevent med Wet n Wild
Min dotter fick följa med på lanseringseventet som var tidigare i veckan. Här äter hon snittar och konverserar med härliga Mona från Monas Universum.

Bland nyheterna syns foundation i stickform. Täckningen är medium och går att bygga upp till full. Jag gillar Photo Focus Stick Foundation! Det är lätt att arbeta med och ger ett fint resultat. Däremot tycker jag att det är rätt snålt med fem nyanser. Men priset på 99 kr är inte fel!

Kuriosa: härliga Marcel ropade glatt att han älskade Wet n Wilds foundation.

Andra nyheter är concealer, bronzer som har fått en ny design och en ny formula, en ny färg på rouge och ett stort gäng med nya mascaror.

Ögonskuggspalett från Wet n Wild
Superfin ögonskuggspalett! Dottern var lika nyfiken som jag. Dock tror jag inte att den är ny då det inte står något om den i pressreleasen.

Förutom foundation så blir nog min favorit från Wet n Wild Mega Last Liquid Catsuit High-Shine Lipstick. Långt namn! Det är ett flytande läppstift med glansig formula som kommer som en uppföljare till storsäljaren Liquid Catsuit Matte Lipstick. Jag är så trött på alla matta stift och helt inne på gloss så det här känns kul.

Det flytande läppstiftet har riktigt bra pigment, fint glans (inte lika mycket som ett “riktigt” läppglans) och kommer i en hylsa med applikator. Det finns fem nyanser. På bilden nedan har jag Bad Girl´s Club. Jag tycker att produkten hamnar lite på tänderna så det behöver du se upp med. Annars är det en riktigt bra produkt för det låga priset. Liquid Catsuit High-Shine Lipstick ligger på 69 kr.

Liquid Catsuit från Wet n Wild
Wet n Wild lanserar nya glossiga flytande läppstift.
Jag testar nytt flytande läppstift från Wet n Wild
Här har jag förutom ögonbrynen och puder enbart nya produkter från Wet n Wild. Foundation, concealer, bronzer, rouge, mascara och flytande läppstift. Det sistnämnda gjorde mig mest glad.
Puss puss!

En annan favorit blev makeupsvampen Makeup Sponge Applicator som är mjuk och fluffig och ger ett fint resultat. Den ligger på 69 kr så lite dyrare om du jämför med de andra produkterna.

Alla de nya produkterna lanseras i maj och Wet n Wild säljs bland annat på Lyko, Ellos, City Gross och 7 eleven (!).