Working mode – min galna vecka

12 artiklar på en vecka plus möten, nya uppdragsgivare, födelsedagsfirande för min storasyster och vabb av vattkoppor. Den senaste 1,5 veckan har varit helt galen!

Plötsligt hopade allting ihop sig när jag fick förkortad deadline med en vecka på ett stort jobb och två andra jobb krånglade. Nu har jag börjat se ljuset i tunneln men det har inneburit otroligt mycket jobb med andan i halsen. Lägg där till att vi överraskade min syster i lördags. Hon fyller snart 40 och vi hade en underbar heldag med hela min familj – föräldrar, två systrar och deras män och barn. Vi besökte bland annat Room Escape vilket var skitkul! Det hela går ut på att försöka ta sig ut från ett låst rum genom att lösa olika gåtor och uppgifter. Jag trodde att jag skulle få klaustrofobi, men inte alls. Jag hade verkligen jätteroligt! Syrran verkade nöjd med hela dagen och det var jag med.

Min stackars dotter har haft vattkoppor samtidigt som jag har kämpat på med alla mina deadlines. Det är svårt med vattkoppor. Först och främst är det ju fruktansvärt jobbigt med klådan. Men samtidigt har hon varit rädd pigg och behöver underhållas utan att smitta någon annan.

Så fort hon har somnat så har jag rusat fram till datorn och jobbat till sent. Det gick trots panikstressen men det visade verkligen de negativa sidorna med att ha eget företag. Det finns ingen annan som hoppar in när jag behöver vara ledig. Det är bara att kombinera och lösa situationen. Efter lite över en vecka var min flicka tillbaka på förskolan igen och det mesta har hunnit ordna upp sig.

I morse fick jag ett väldigt snällt mail från en ny uppdragsgivare vilket gjorde mig otroligt glad. Det är sådant som gör det värt att kämpa på. Och nu när det har börjat lugna ner sig och bli mer stabilt känner jag hur roligt det ändå är. Trots teknikstrul, seg återkoppling på mail och allt annat krångel. Jag är väldigt tacksam för att jag får så mycket tid med min dotter och ändå jobba det jag behöver. Avkopplingen får vänta tills jag blir pensionär…

Men ni anar inte hur mycket nytt och roligt som väntar med att komma upp på bloggen som jag knappt ens har hunnit kika på. Stay tuned!