You only smoother

Någon gång mellan vinter och vår var jag på ett pressmöte med Blow Pro för deras senaste tillskott You Only Smoother.

Det är en hårprodukt du använder vid föning som jag nu har hunnit testa ett tag. Det ska fungera som en primer som slätar ut håret utan att det behöver bli rakt. Bara mer följsamt. Samtidigt ska det skydda håret mot värmeverktyg och reparera samt stärka håret. Jag måste erkänna att jag var ordentligt skeptisk. Mitt hår är relativt torrt och behöver mer än ett skyddande spray för att fungera. Jag är beroende av hårolja eller hårkräm för att få det att se bra ut.

Men jag gillar den här! Den hade kanske kunnat tillföra snäppet mer glans. Samtidigt hade det förmodligen inte fungerat för att fetare hår. Mitt hår blir mjukt men med stadga. Frissigheten försvinner och håret blir lätt att forma utan någon läskig produktkänsla i håret.

Stort plus för att den är väldigt dryg! Fyra-fem puffar behövs till hela håret.

blowpro