Zesty Lemon och Cool Cucumber – fräscha sommarnyheter

Zesty Lemon och Cool Cucumber är sommarens stora nyheter för kroppen från The Body Shop. Och visst låter de fräscha?

Zesty Lemon

Den här serien beskrivs som en citrondoftande kick med extrakt från knöliga citroner. Varför de skulle vara just knöliga vet jag inte men det låter ju rätt gulligt. Jag tycker att doften har rätt mycket citronskal i sig men också en rundare bas. Den är fräsch och inte så vass som jag trodde att den skulle vara. Den luktar heller inte diskmedel vilket rätt många citrusprodukter gör. Den känns ganska unisex. Jag saknar en Body Butter i serien! Men det kanske är så att Body Yoghurt säljer mer på sommaren.

I serien finns det:

Body Yoghurt – en lättare version av lotion som jag alltid undrat varför de inte gör i flaska istället? Annars super för en normal hud. På tok för lätt för mig så här års men på sommaren är den desto skönare.

Body Scrub – som nog kommer vara superhärlig i sommar när det är varmt ute. Den är med citrusextrakt och ekologiskt socker.

Shower Gel – den här kommer du vilja ha trötta morgnar i duschen.

Zesty Lemon body scrub med sockerkorn.i
zesty Lemon och Cool Cucumber

Cool Cucumber

I Cool Cucumber används krokiga gurkor som inte kan säljas som livsmedelsvaror. Kanske är det samma sak med de knöliga citronerna? Stort plus i kanten i så fall! Cool Cucumber beskrivs som en frisk doft som ger en svalkande känsla. Jag tycker att det är en fin gurkdoft med lite blommig och träig bas. Mycket flädernoter när gurkan lagt sig. Jag är väldigt svag för fläder Fräsch!

Den innehåller:

Body Yoghurt – samma produkt som i Zesty Lemon ovan fast med annan doft. Den ska också innehålla mandelmjölk för att återfukta.

Body Butter – här hittar vi äntligen en Body Butter! Min hud är väldigt förtjust i dem. För dig som har mer normal hud är den här perfekt på bara ben i sommar om du vill att de ska se lite glansiga ut.

Shower Gel – Duschgele med fräsch doft

Hand Cream – bra fuktighetsgivande handkräm med fräsch doft. Ett somrigt alternativ till deras tyngre dofter.

Båda serierna är limiterade och lanseras den 28 april. Priserna ligger mellan 50-185 kr.

Vad tror du om dessa? Något som gör dig nyfiken?