#

Angående Katrin Zytiomerska och tjockisdebatten

Det är ok Katrin. Alla känner sig små och olyckliga ibland. När mattan har dragits undan under våra fötter och vi känner oss misslyckade och förvirrande. Det är ok. 

Det är lätt att känslorna av misslyckande och otillräcklighet tar överhanden. Då vi inte känner oss värda ett dugg. Risken finns då att ens egen brist på självkärlek och självkänsla tar överhanden och allt rinner över. Då man för att försöka må bättre själv istället försöker trycka ner andra. Kanske mår man bättre då? 

Mobbning är aldrig ok hur dåligt man än mår. Jag tror inte att du föddes elak Katrin. Men jag tror att du blev väldigt osäker på vägen till att bli en vuxen, förståndig och självständig människa. Ibland går det snett. Jag tror inte att man är utstuderat elak om man är lycklig och trygg i sig själv. Det är inte lätt att arbeta upp sin självkänsla, men det går. Det finns bland annat olika terapier. 

Lycka till på vägen! 

Till er “tjockisar” som driver motvågen. Jag tycker inte synd om er, ni är redan starka. 

  

Sharing is caring:

9 Kommentarer

 1. Liselotte

  Jag undvek som sagt att psykologisera… Men tänker ändå att Katrin nog borde läsa detta (alternativt: du borde bli psykolog 😉 )

  Svara
 2. STPC

  Fast jag tänker att om man är trygg och glad i sej själv (tjock eller inte) så bryr man sej väl inte ett jävla dugg om vad Katrin Z säjer eller tycker? Blev väldigt förvånad av att alla “tjocka” som hävdar att det är så glada och tillfreds helt plötsligt skulle starta en häxjakt på Katrin. Det bevisar ju bara att hon har helt rätt? Det mest effektiva sättet att hantera mobbare är ju bara att rycka på axlarna – det vet väl alla?

  Svara
  • Misan

   Det ligger något i det här. Katrin Z bygger ju sitt varumärke på att göra utspel och vara elak och få uppmärksamhet för det. Nu fick hon ju ett antal nya klick…. Det bästa sättet att hantera den här sortens uppenbart utstuderade människor är väl att tiga ihjäl dem. De dem ingen uppmärksamhet så försvinner snart poängen för dem att fortsätta vara elaka.

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.