#

Besök på Oriflame conceptstore

Jag sprang förbi Oriflame för en liten stund sedan. Det var dags att fylla på lagret med mer ögonbrynsskugga.

Jag har skrivit om den här flera gånger tidigare. Och den är lika älskad än. Deras Eyebrowkit är än så länge den bästa färgen som jag har fått tag på, till blondiner. De flesta andra är för mörka eller för brunröda. Den här har en mörk gråbrun färg och en ljusare gråbeige, plus ett vax.

Ögonbryn är något av det jag prioriterar allra mest när jag sminkar mig. Jag gillar välformade och markerade bryn. Jag tycker inte att mina ser tillräckligt täta ut om jag inte fyller i dem.

Jag spanade även in ett fint rouge och duschgele med doft av kokos. Nom, nom, nom..

20120613-145918.jpg

20120613-145927.jpg

20120613-145933.jpg

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. Lina

    Använder också denna för att fylla i mina bryn och det är en klockren favorit. Tycker om att den har två nyanser som är kalla och som fungerar på mig. Tar den ljusare om jag inte vill ha så markerade bryn och den mörkare annars.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.