#

Bra ansiktsmask

Jag har testat Glycolic Masque 10% från Mene&Moy. Det är en mask för främst oren och fet hy och den är väldigt aktiv. Den innehåller 10% glykolsyra som peelar hudens översta lager. Den ska bland annat djuprengöra huden, göra den mjuk och öka dess elasticitet.

Den kändes rejält! Vilket syraprodukter “ska” göra. Man får anpassa tiden lite efter hudtyp, ca 1-1,5 min kunde jag ha den. Men på den korta tiden fick jag ett fint resultat, huden fick ny lyster och såg klarare ut. Jag gillar överlag syramärken och jag tycker absolut att den här är värd att testa. Speciellt om du har problemhy!

Ca 750kr på utvalda salonger

Sharing is caring:

Inga kommentarer

 1. Skincare by Malin R

  Åååh nu saknar jag min Active Lotion från Nimue. Jag är restriktiv med den på sommaren, så det får snart bli ett inköp! Man blir ju så fiiiin i huden när man tillför syra då och då!

  Svara
 2. Vickan

  Hej ja denna masken är underbar använder den köpte på tradera för 390kr super billigt, finns bra säljare där som säljer fina varor

  najob23

  mene moy är mitt favvo märken har 6 olika produkter av de och köpt alla på tradera för typ halva priset så är supernöjd

  Svara
 3. BeautyCave

  Jag har använt en nattkräm för fet hy från Mene&Moy i lite mer än en månad nu och jag älskar den! Är på jakt på efter en djuprengörande mask också och har varit nyfiken på den här, och nu tror jag faktiskt att jag ska slå till! Kan tipsa om att den finns på skincity.se som just nu har 15% rabatt på alla Mene&Moy produkter! 🙂

  Svara
  • Vickan

   hej köp på tradera dt är typ 40% rabatt på mene moy produkter, det lönar sej verkligen till er som ej vill kasta bort era pengar i sjön.

   Svara
 4. mene&moy

  Hej,

  att köpa märkesprodukter på Tradera är väldigt riskabelt för man vet aldrig vad man får.
  Jag har själv köpt lip gloss i tron om att det varit ett av de dyra, fina märkena, men redan efter två appliceringar luktade det härsket och tittade man närmare så var loggan lite skev och sne och jag förstod att det inte var en originalprodukt, och det här var för länge länge sen.

  Jag jobbar själv på mene&moy´s agentur och råder er verkligen att inte köpa våra produkter från Tradera, för du vet helt enkelt inte vad du får. Jobbar man med syror så måste man få korrekta produkter och korrekta användningsmanualer, annars kan man få omfattande “brännskador”. Så nej, köp inte våra produkter på Tradera. Har också sett något så fruktansvärt som att man säljer “klickar” med peeler för 450 kr styck till stackars köpare, med orden “de kostar 1000 kr att göra en behandling på salong”. Nej håll er till seriösa kliniker, salonger och webshopar som kan ge utförlig instruktion i hur våra produkter ska användas.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.