#

Budgetnyheter för håret

Garnier Fructis lanserar nya produkter för skadat och slitet hår. Goodbye Damage ska bland annat innehålla ett vegetabiliskt proteins stärker och täcker utsidan av håret. I kollektionen finns det schampo, balsam, inpackning och serum.

Jag ställer mig lite frågande till en serie som vänder sig till de med kluvna hårtoppar som inte vill klippa sig. Man kan absolut förebygga mot kluvna hårtoppar och man kan “laga” dem och minska synligheten av dem tillfälligt. Men det finns inget schampo som kan klistra ihop topparna i längden. Då är det alltid bättre att klippa sig. Samtidigt är det många tillverkare av hårprodukter som påstår samma sak.

Men det är väldoftande produkter som känns som ett bra budgetalternativ.

Fructis Goodbye Damage

Garnier Respons är en annan serie från Garnier som kommer ut med nyheter. Respons är ett sådant märke min mamma använde som liten så jag blir alltid väldigt nostalgisk när jag ser flaskorna!

Nyheten heter Respons Marvellous Nectar och har liknande produkter som Fructis – schampo, balsam, inpackning och olja. Serien innehåller arganolja och cameliaolja och ska passa bäst för dig med torrt hår som behöver extra glans. Produkterna har en mjuk blommig doft. Fin!

Respons Marvellous Nectar elinfagerberg.se

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. Hilde

    Nej, det är verkligen omöjligt att få kluvna hårtoppar att lagas, och varför det ska envisas med att år in och år ut släppa produkter som detta. Sen förstår jag inte varför man ska vara så rädd för saxen att man testar på heller, men det är väl en gammal arbetsskada som skriver 🙂

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.