#

C-vitamin från Kiehl´s

Powerful-Strenght Line Reducing Concentrate från Kiehls är ett C-vitaminspäckat serum till ansiktet. Det ska bland minska synligheten av fina linjer och rynkor och jämna till hudstrukturen. Du kan använda det som en booster under både dag- och nattkräm. Den innehåller 10,5% rent C-vitamin.

Jag har testat serumet ett tag och gillar det! Jag har inte så mycket linjer så jag kan inte säga om det påverkar dem eller inte. Men huden känns fräsch och fin av den. Jag tycker inte om produkter som bara är smörjande och där man inte känner någon skillnad. Men så är det inte med det här serumet. Huden hettar och blir lite röd. Hurray! Jag älskar när cirkulationen sätter igång. Min hy kan allt behöva sig en kick! Varför ska man använda produkter där man inte märker något? Då kan man lika gärna sloffa på lite olivolja istället.

Stort plus för en superbra pumpförpackning! C-vitamin är så flyktigt att det finns de som säger att det är olämpligt i hudvård för att det är så svårt att få det stabilt. Men en pumpflaska gör ju att det inte oxideras så snabbt.

Tips! Pumpförpackningen går att skruva till så att den är helt sluten. Glöm aldrig att göra det om du använder produkten. Då förhindrar du att syre kommer ner i förpackningen och den håller längre.

Ca. 590kr för 50ml

Sharing is caring:

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.