#

Deadline och nervositet

Den här veckan har jag kämpat mot en stor deadline med en hel del material till en tidning. Jag har bland annat skrivit ett gäng makeupknep och intervjuat en av mina idoler. Men mer om det när den kommer ut. Så fort min dotter har somnat på kvällarna har jag satt mig vid datorn och skrivit så fingrarna glöder. Därför kommer jag i säng sent och sen är det dags att gå upp tidigt.

10314702_10153809593492667_4617967388186816435_nUtkletad makeup i svinkallt vinterväder efter att ha promenerat med dottern till förskolan. 

Samtidigt håller jag på att skola in min lilla flicka på förskolan. Det är läskigt men spännande. Hon har varit jätteduktig och tycker att det är skitkul att vara där. Under de tre dagarna jag har varit med har hon utvecklats mycket. Men imorgon ska jag lämna henne där själv. Mammahjärtat värker och oron är hög.

Du har väl inte missat Ellie Gouldings samarbete med MAC? Jag gillar bland annat Powder Blush som har två vackra nyanser. Nästa vecka ska jag åka ner till Köpenhamn med MAC för att träffa deras Director of Makeup Artistery, Baltasar Gonzales Pinel och samtidigt få vårens efterlängtade trendspaning. Räkna med att du kommer bli uppdaterad!

Ellie GouldingBalthasarGonzalez_8x10-72Baltasar Gonzales Pinel 

 

 

Sharing is caring:

4 Kommentarer

 1. Helene Lindholm

  Va fin du är! Jag är säker på att allt kommer att gå bra för Morelia på förskolan! Vi är ju i Thailand – underbart men idag har det regnat och imorrn åker vi 🙁 Vad är det för make up snygging? Basen ser fin ut och jag älskar läppglanser å andra sidan allt klär ju en skönhet. Kram

  Svara
 2. Lotta

  Lade inte märke till nåt utsmetat innan jag läste under bilden. Du ser superfräsch o fin ut!
  Kommer ihåg inskolningen med barnen, värst med den förste. Han grät o sträckte händerna efter mig när jag skulle gå till jobbet, fy så hemskt! Jag dog en smula. Väl på jobbet ringde jag; “o nej, han slutade gråta med en gång och springer runt här och har roligt!” Så tänk så, det är jättejobbigt, men dom slutar gråta rätt fort, och har kul med sina kompisar.
  Lycka till!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.