#

Det börjar närma sig…

Min stundande 30årsdag är om mindre än två veckor. Läskigt! Jag har valt att skippa fest i år och ska istället ha ett kalas för släkt och vänner. Så den delen av helgen som jag är ledig ska jag ägna åt storbak.

Det här med att fylla 30 har också fått mig att reflektera en del. Över vad som har hänt och utvecklat mig under de senaste tio år och vilka mål som har uppfyllts.Och vilka mål som jag har två veckor på mig att uppfylla?! Allt blev så klart inte som jag trott på både gott och ont. Det känns som om det är en ny del av livet som startar. Det kanske låter töntigt och det kommer säkert lägga sig den 24 november (dagen efter). Men jag tror att det är viktigt att summera ibland.

Jag som 20-åring. Pappa är fotograf

Sharing is caring:

Inga kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.