#

Äntligen är min blogg uppdaterad med en helt ny design med nya bilder och nya kategorier. Jag har tagit hjälp av Ida för att flytta över hela bloggen med alla inlägg (över 2000…) till ett nytt system och göra om all design. Jag är supernöjd och jag kan varmt rekommendera Ida!

Jag började blogga om skönhet på webbtidningen Gazet.se för sex år sedan. Efter 1,5 år startade jag upp Elinfagerberg.se och det här är den största förändringen sedan dess. Efter sex år är det skönt att få ny inspiration och energi!

Precis som tidigare kommer jag lägga störst fokus på skönhet. Men jag kommer även skriva om resor, shopping och livet i stort och smått.

Det har varit lite krångel på vägen till den nya bloggen och det kan hända att du kommer hitta något inlägg under fel kategori eller andra småfel. Men det mesta ser ut att stämma.

Under min headerbild hittar du alla kategorier på sidan. Under dem finns det olika underkategorier inom det valda temat. Jag hoppas att du kommer tycka att sidan känns lättnavigerad. Jag tycker att det blir en stor skillnad mot tidigare!

Nu när vi har börjat om på ny kula, är det något särskilt som just du vill läsa om?

Elin Fagerberg makeup artist

 

Foto: Ida Josefin

Sharing is caring:

18 Kommentarer

 1. rebecka

  Hej,
  jag har lite frågor angående Gilda utbildningen som du tog,
  1. vad innebar projektarbetet som ni fick på skolan? krävdes ett visst antal timmar och hur redovisade man projektet?
  2. kommer du ihåg vilka böcker ni använde?
  3. är det något speciellt du skulle rekommendera att vara beredd på eller som man kan studera i förtid?

  Jätte fin blogg för övrigt,
  Tack på förhand 🙂

  Svara
  • admin

   Hej Rebecka,

   Det var tolv år sedan jag tog examen så det har nog hänt en hel del sedan dess. Projektarbetet vi gjorde innebar att man fick välja ett tema att göra ett större arbete på. Jag valde makeup. Vi använde ingen böcker utan hade pärm med ett kompendie specialskrivet av hudläkare och kemister för utbildningen. Jag tycker att man ska vara beredd på att plugga hårt. Få hinner jobba extra under året. På min tid var det tuffast med fysiologin och anatomin eftersom man hade så kort tid på sig. Den kan vara bra att kika på i förhand.
   Lycka till!

   Stort tack!

   Svara
 2. Ida

  Vad snygg sidan blev! Jag gillar de nya bilderna och länkarna till de relaterade inläggen. Går det att göra så att man kan få se hela inläggen på startsidan utan att klicka på “läs mer”? Det skulle iaf jag uppskatta väldigt mycket! Tack för en läsvärd blogg med en bra blandning av mode och skönhet 🙂

  Svara
  • admin

   Åh tack snälla du! Tyvärr går det inte att kombinera. Jag har valt att ta bort det eftersom det gör sidan snabbare och mer lättöverskådligt. Jag hoppas att du ska tycka att det känns ok ändå. Sköt om dig!

   Svara
 3. Donnachic

  Kanon, bland den snyggaste bloggen jag sett på länge! Wow! Och Ida är ju fenomenal! Hon hjälpte mig att uppdatera min blogg, och jag kommer anlita henne snart igen för en välbehövlig ny ordning på kategorier och bättre läsarvänlighet. Gärna med så fina bilder som du har också, blir superpeppad av dig efter en vinter from hell! Kram!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.