#

En andra gästbloggare

Ni brukar få läsa gästblogginlägg av min man Ian här ibland då han skriver om grooming och produkter inom bland annat rakning. Nu tänkte jag även låta min vän Cissi gästblogga produktrecensioner ibland. Det är rätt svårt att hinna med både mammaledighet, eget företag, vänner och allt runt omkring. Så det blir skönt när hon kan prova en del produkter åt mig.

Cissi är inte utbildad inom skönhet men hon har bra koll och stor erfarenhet av olika produkter. Dessutom har vi olika hår- och hudtyper vilket kan vara en fördel vid test av olika produkter.

Elin Fagerberg och Cecilia LiljedahlJag och Cissi på Trädgården i somras.

 

Sharing is caring:

En kommentar

  1. Tina (Beleza)

    Vad trevligt! Önskar jag hade en gästbloggare ibland men är nog för mycket av en kontrollmänniska för att släppa loss någon i MIN blogg. ;D

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.