#

En snabb höstmakeup

Ibland är det onekligen skönt att köra på bara en ögonskugga. Tjoff så är nästan allt färdigt. Här har jag använt vackra Marble Mircroshadow i nyansen Rosso Asiago från Make Up Store. Jag älskar den! Den melerade skuggan blir vackert bronsrosa på. Jag har applicerat den över hela ögonlocket och rätt högt upp mot brynen. Men jag har inte kombinerat den med någon annan skugga.

Elin Fagerberg makeup marble shadow

Jag kombinerade ögonskuggan med en svart ögonpenna – nya Lasting Drama Gel Liner från Maybelline. Den är riktigt bra! Den appliceras lätt, sitter bra och har bra pigment. Den finns även i brunt och blått. Ca. 89 kr.

Mascaran är även den en nylanserad produkt – The ONE Instant Extensions Mascara från Oriflame. Det är en förlängande mascara som ger bra längd men jag till mig passar en volymmascara bättre. Men den kladdar inte och sitter bra. Ca. 159kr.

Elin Fagerberg Dark Romance elinfagerberg.se blandad makeup

Masterbrow Pro Palette är en ny ögonbrynspalett från Maybelline med vax, färg och highlighter. Den använde jag för att fylla i brunnen. Jag gillar även den. Men byt som vanligt ut den medföljande penseln mot en riktig ögonbrynspensel. Det blir en enorm skillnad! Ca. 129kr

På läpparna har jag använt den dramatiska färgen Dark Romance från IsaDoras höstkollektion Rock & Romance. Den blir mörkt rödlila på. Ca. 129kr.

elinfagerberg.se isadora

Sharing is caring:

En kommentar

  1. Roffe

    Både ögon och läppar är snygga…..men Dark Romance är snyggast! Läcker färg! Färgsättningen passar en blond kvinna BRA!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.