#

Event med Babyliss Pro Digital

Babyliss har lanserat hårfönen Pro Digital och i samband med detta bjöd de in till frukost i veckan. Vi var runt 15 stycken som mumsade i oss scones på Svenskt Tenn på Strandvägen. Supertrevligt!

babyliss scones svenskt tenn

Den nya hårfönen har en digital motor vilket ska öka livslängden på fönen. Den håller en konstant temperatur på 70° och Babyliss lovar även att den ska tillföra joner till håret som motverkar statisk elektricitet. Den ska också vara lättare och kompaktare än sina föregångare och ha en kortare torktid.

Jag hann bara testa den väldigt snabbt under mötet. Den kändes riktigt bra i handen och stämmer allt de lovar verkar den minst sagt lovande. Jag älskar att nya hårfönar är så mycket lättare än sina föregångare. Det är jobbigt att torka ett långt hår med en tung hårfön. Det medföljer två munstycken till fönen, en på 8 mm och en på väldigt tunna 4 mm. Utöver det finns det en diffuser för att få fram lockar.

Pro Digital är redan lanserad i butik och ligger på 2300kr.

Babyliss hårfön pro digital elinfagerberg.sebabyliss diffuser

Vi pratade även om Curl Secret, ni har säkert sett den på reklamen. Det är ett verktyg för att locka håret, där du stoppar in tunna partier hår som snurrar runt en fals i verktyget och sen kommer ut som en vacker lock. Den kanske kan vara något för mig som är rätt lat då jag lockar med locktång. Har du testat den?

babyliss curl secret Elin Fagerberg babylissHär har jag fått två lockar i mitt vindblåsta hår med hjälp av Curl Secret.

 

Sharing is caring:

2 Kommentarer

  1. SC-fanet

    Har haft curl-maskinen i 2år eller så och den är super för att få lockarna att bli super fina om man har ett hår som inte kan lockas med plattång! (Inte ens frisörer får håret att se snyggt ut eller lyckas speciellt bra.) Det tar sin lilla tid dock, för man får ta en strimma i taget. Helt värt tiden , tanke på resultatet. Ett stort minus på mitt spröda och fd blekta hår är att det sliter på håret och det blir väldigt torrt efteråt. Men vid bröllop, specilla utekvällar och fest åker curl-maskinen fram ändå! Håret är till för att slitas och se snyggt ut! 🙂 🙂 Som referens:mitt hår är tunna strån men många, älskar att vara spik rakt och har super kvalitet men har blivit sprött och slitet efter 5års blekning var 6:e vecka. Är just nu mörk röd/brun för att håret blev tillslut livlöst och matt.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.