#
Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/70/136570/elinfagerberg.se/public_html/wp-content/themes/valenti/library/core.php on line 1606

Det svenska makeupföretaget Face Stockholm släpper nyheten Smart Face Color Wheel i vår. Det är en 3-i-1 produkt för kinder och läppar som kommer i två nyanser – Nude Color Wheel och Bright Color Wheel.

Face Stockholm Bright Color Wheel har fruktiga färger och verkar fungera fint som krämrouge och läppfärg. Ca 225 kr.

Face Stockholm Nude Color Wheel har transparenta nyanser av olika highlighters och en körsbärsröd nyans som fungerar som ett läppglans eller läppbalsam. Den här produkten har jag testat och gillar! Den är smidig att ha med sig i väskan för att ge lite extra glow under dagen. Däremot hade jag gärna sett mer pigment i färgerna. Speciellt i det rosa krämrouget. Men resultatet blir fräscht och en känsla av ” girl next door”. Ca 225 kr.

Face Stockholm Color Wheel Face Stockholm färgutvalDet körsbärsröda glanset och den vita highlightern har mest pigment. Men jag tror att jag främst kommer att använda de andra två nyanserna. Den hudfärgade som highlighter och den rosa som ett krämrouge. 

Face Stockholm

Face Stockholm var det första makeupmärket jag började använda när jag startade min karriär som makeupartist. Jag gillar flera av deras produkter men tycker att märket har fallit lite i glömska. Face Stockholm grundades i början av 80-talet och idag har de över 100 butiker utspridda över Nordamerika och Europa. Förutom i Sverige finns deras produkter bland annat i Spanien, Italien, USA, Nederländerna och Kanada. Grundaren Gun Novak driver företaget tillsammans med sin dotter Martina. Det jag har använt mest av från Face Stockholm är deras lösa ögonskuggor – Eye dust. Den turkosa nyansen Aqua är en hit! De var även ett av de första företagen som lanserade produkter för att korrigera och neutralisera hudtonen. Jag minns att jag stod frågande till deras gröna puder någon gång i mitten av 90-talet.

Kuriosa: Gun Novak är också från Småland och som entreprenör har hon inspirerat mig mycket.

Face Stockholm - Smart Face Color Wheel
Det här är en smart och smidig produkt att ha med sig i handväskan för att bättra på under dagen. Perfekt innan AW:n! Dock hade jag velat se lite mer pigment i färgerna.
Formula
Användarvänlighet
Färgval
Pigment
Pris
4.2Face Stockholm Nude Color Wheel

Sharing is caring:

2 Kommentarer

 1. Victoria

  Hej Elin och tack så jättemycket för din recension av FS Color Wheel! Det är första gången jag är inne på din blogg.
  Jag har själv använt FS av och till i ca 9 år och tycker att de har många guldkorn i sitt sortiment. Jag letar efter en highlighter + krämrouge, så ska definitivt testa denna!

  Vänliga hälsningar,
  Victoria

  Svara
  • Elin Fagerberg

   Åh vad roligt att höra! Jag hoppas att du kommer tycka om den! Tänk på att krämrouget blir väldigt ljust bra. Sköt om dig!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.