#

Färgpotpurri

L´Oréal Paris kommer ut med färgstarka nyheter i höst. Mest spännande är produkten för läpparna – Shine Caresse. Den ska vara som en blandning av glans, stift och tint. De funkar rätt bra. Färgen sitter länge, även när glansen har försvunnit. Den kan kladda lite i början (Hedvig fick torka bort läppfärg från min haka igår..), men jag gillar färgerna och konsistensen.

Color Riche Quads Les Ombres är det långa namnet på nya ögonskuggspaletter. Jag älskar att de har vågat ta i med färgvalet! Det finns både milda och mer vågade kombinationer. Fyra stycken skuggor ingår i varje palett, och känns det läskigt finns det en liten steg-för-steg-guide på baksidan. De sitter rätt bra och har bra pigment. Perfekt för dig som vill ha flera skuggor i ett.

Här är jag i två olika varianter

 

 

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. Nytt från L´Oreal |

    […] L`Oreal lanserar också en höstkollektion med fina lack. Mer om dem kommer. Nutri Gold Extraordinary Oil är en annan nyhet. Det är en ansiktsolja med ett stort gäng av oljor bland ingredienserna. Den doftar fantastiskt av bland annat geranium, lavendel och ros. Hur den är för huden återstår att se. Jag blev lovad att den ska vara helt naturlig. Men den innehåller parfym. Det är bara att hoppas att parfymen är framtagen av naturliga ingredienser. […]

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.