#

Fifty shades of grey av OPI

Christian GreyPå Alla hjärtans dag har filmen Fifty shades of grey biopreimär och i samband med det släpper OPI en kollektion nagellack inspirerade av den otroligt populära bokserien. För några dagar sedan hade OPI pressvisning och jag var där och spanade in nyheterna.

Det lanseras sex nagellack i kollektionen, varav fem är grå och ett är rött. Det röda ska symbolisera Ms. Steele. Grått känns som en väldigt aktuell färg 2015 och jag tror att det här kan bli en kollektion som passar många.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag är mest nyfiken på nyanserna Dark side of the mood och Embrace the gray. Skimrande Shine for me är också väldigt vacker. Hela kollektionen är väldigt fin och jag gillar urvalet av grå nyanser. Det är nog inget jag vill bära i april. Men definitivt i februari.

Mr. GreyUnder eventet hade vi en egen Mr. Grey som spanade ut över Slussen och Stockholm. 

Elin Fagerberg och Karin WidenJag och Karin smygfotade oss utan skärpa på toa

OPI HawaiiPsst! Under 2015 kommer det även en nagellackskollektion inspirerad av Hawaii. Om du är som mig och älskar färg kommer du nog gilla den här kollektionen. Mer om den kommer! 

Sharing is caring:

En kommentar

  1. Lacka in våren! |

    […] OPI Hawaii har tropiskt ljuvliga färger som är ovanligt starka för att vara en vårkollektion. De känns mer sommar än vår. Den innehåller tolv nyanser av bland annat korall, lila och grönt. Mina favoriter är Aloha from OPI!, Pineapples have peelings too!, That´s Hularious, Is Mai Tai Crooked?, This Colors Making Waves och My Gecko Does Tricks.  […]

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.