#

Förvaring och sortering

Phu!! Vi håller på att sortera i förrådet. Låda för låda och mängder med hemska påsar bärs in i lägenheten för att sorteras. Vi har högar med spara, sälja, skänka och slänga. Det känns som om det aldrig tar slut?!

20111201-203605.jpg

Sharing is caring:

Inga kommentarer

 1. Skincare by Malin R

  DET.TAR.ALDRIG.SLUT! Jag blir tokig på att det är ett sådant evighetsjobb! Jag har dessutom haft minimala inköp de senaste åren, det kostar på att ha barn och gå i skolan samtidigt. VAR.KOMMER.ALLT.IFRÅN??

  Svara
 2. jessan

  Det är ett helvete (ursäkta språket) att göra, men så skönt när det är gjort!! När jag inte varit uppe på vår vind på länge kan jag få panik när jag väl kikar upp där – det är knökfullt. Måste rensa, vet bara inte vart man ska börja, så jag släcker och stänger vindsluckan och låtsas att jag inte sett det 🙂

  Svara
 3. jessan

  Och till Malin – det är ju när man får barn som antalet pinaler plötsligt tiodubblas! Alla kläder, leksaker, skridskor, böcker, vinteroveraller, bitleksaker, … å så hoppgungan, babysittern, babygymet, skötbordsdynan, spjälsängen… (I can go on and on). Vi har tre barn. Väldigt mycket saker.

  Svara
 4. Cissi

  Jag har nog aldrig slängt så mycket i hela mitt liv, som jag gjorde när vi flyttade. Ändå skänkte vi bort nästan hela förrådet till Erikshjälpen, varav de säkert slängde hälften. Vart kommer allt ifrån..

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.