#

Funkar Wake up Make-up?

Isadora lanserade nyligen en ny foundation. Den har det lite speciella namnet Wake up Make-up SPF 20. Den ska innehålla ljusreflekterande partiklar, minska trötthetstäcken och ge långvarig fukt samtidigt som den ger ett täckande resultat.

Nu var tyvärr mitt pressprov rosa i färgen. Och rosa foundation går totalt bort för mig. Men jag har testat den ändå. För mig är den tyvärr för pudrig. Men nu utgår jag ifrån min blandade hud med torra partier. Är du yngre med en tendens till fetare hud tror jag att den fungerar betydligt bättre. Den ger en bra medium täckning och sitter bra under dagen. Stort plus för att den inte innehåller parfym men däremot SPF 20.

1143_wakupmakup_06-280x2801143_wakupmakup_00-280x280

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. littlemissconsumer

    Åh, jag gillade verkligen den här, konsistensen kändes som mjuk sammet dock fick även jag en MEGA rosa färg som var alldeles för mörk, tråkigt. Funderar seriöst på att köpa hem en helt vit foundation bara för att blanda ut alla foundations man får i fel färg…..

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.