#

En av mina favoritmodeller – Gigi Hadid är ny talesperson för Maybelline. De släpper en kollektion tillsammans och enligt pressmeddelandet så ska Gigi Hadid ha varit väldigt involverad i processen att ta fram produkterna, dess förpackning och kollektionens visuella uttryck.

Kollektionen är indelad i två delar – West Coast Glow med inspiration av Gigi Hadids hemstad LA och East Coast Glam med inspiration av New York.

West Coast Glow består bland annat av ögonskuggspaletter, matta läppstift och highlighter. Röda toner på läpparna får genast mig att gå igång.

East Coast Glam ser ut som Gigi brukar göra med mörka ögon och nudeläppar. Här ser vi mer neutrala och jordnära toner.

Snygga Gigi Hadid

Maybelline släpper produkterna den 20/11. Jag har inte fått kika på dem än men är minst sagt nyfiken. Speciellt på det där röda läppstiftet. Men jag vill också understryka att jag inte har testat dem och därför inte kan svara på hur de känns eller sitter.

Sharing is caring:

2 Kommentarer

  1. Frida G Svensson

    Jag hittade dig genom heja livet-tråden och ville komma in och säga hej. Jag har följt dig länge och tycker det är helt fantastiskt hur du gjort business av din blogg. En riktig blogtreprenör! <3

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.