#

Glad Midsommar!

Midsommarafton sänkte sitt regn över Sverige igår och jag firade inomhus med min lilla familj och vänner. Vi var på en stor fest på Södermalm med runt 30 personer. Vi hade jättetrevligt! Jag mumsade i mig vegansill och jordgubbstårta, sjöng, dansade och skrattade så tårarna rann. Lilla M var det enda barnet men hon fick mycket uppmärksamhet och hade roligt ändå. Det blev ingen nubbe för mig eftersom jag tog hand om henne, men det blev snapsvisor!

Midsommar Midsommar Rebecca Midsommar Lina Calle Schewens valsMidsommar Linda Midsommartårta Midsommardans Midsommar vänner Elin Fagerberg midsommar Rebecca och Ian Gulam

Sharing is caring:

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.