#

Gott nytt år!

2012 har inte varit mitt år på många plan. Men det har funnits flera ljusglimtar. Så som att taxen Maggie har flyttat hem till oss, lilla Emma har fötts och jag har lyckats gå ner en hel del i vikt. Samt en hel del annat kul, som spännande möten med nya människor, events och roliga jobbuppdrag.

Men nu blickar jag med stora, förväntansfulla ögon in i 2013. Jag hoppas på ljus, glädje, framgång, lycka och en hel del magi för både mig och er.

Gott nytt år mina ljuvliga läsare! Jag hoppas ni får en fantastisk kväll och ett fantastiskt år!

Skål!

Elin Fagerberg

Sharing is caring:

3 Kommentarer

  1. Ellen

    Vår tvååriga cavalier king charles spaniel heter Maggie, haha 😉
    Gott nytt år!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.