#

Grab and Run!

Igår var det dags för Grab and Run med Nelly.com. Det betyder att vi var en drös modebloggare på plats som fick plocka lite av vårkollektionens provkläder. Provkläderna har använts vid olika plåtningar till modesidor, som ni har sett i olika tidningar under våren. Oftast är de i stl. 34-36, vilket är långt ifrån min storlek. Men skorna är nästan alltid i stl. 40. Hurray!

Jag fick bland annat med mig de här ljuvliga pjucksen. Jag hade haft på mig ett par röda skor innan som färgade av sig lite. Det är därför mina fötter ser så röda ut :).

[slideshow]

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. Dessie Karlsson

    Det var ju riktigt snygga skor! Jag har aldrig tänkt på att de har skor innan.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.