#

Grattis till vinnarna!

Jag är ledsen att ni fick vänta så länge på ett resultat i den enorma tävlingen för att fira den här sidans 4 år. Men det har varit nästan omöjligt att utse vinnare. Ni skickade in grymt bra motiveringar! Det blev lite ångestladdat att välja. Jag känner för er som inte vann den här gången. Kitet är ju helt fantastiskt och hade jag kunnat hade jag låtit fler vinna. Så här stor uppslutning på tävlingsdeltagare har jag nog aldrig haft.

Men ett stort grattis till:

Liselotte Howard

Sofie Norin

Anna-Märta Stålnäve

Lina Sjölund

tävling jubileum elinfagerberg

Jag körde samtidigt en mindre tävling där mina manliga läsare kunde vinna ett snyggt kit från Bulldog. Ett stort grattis till:

Peter Liljedahl

Bulldog

 

Sharing is caring:

2 Kommentarer

  1. Anna-Märta Stålnäve

    Åååååh vad glad jag blev nu! 😀 Studsar runt som en studsboll här hemma! Tack snälla <3

    Svara
  2. Sofie

    Hade inte läst bloggen och sett att jag vunnit, så när vinsten kom igår blev jag superglad! Tack!!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.