#

Håll brösten på plats!

Jag har testat en sportbh från Swegmark under några veckor nu. Den har fått vara med på bland annat joggingturer, powerwalks, body pump och zumba. Modellen heter Ultimate och har inbyggda byglar, brösten formas, men blir inte platta som med flera andra sportbhar jag har haft. Den ger bra stöd och är väldigt skön. Jag gillar att banden är vadderade så de inte skär in. Men den hade kunnat vara snäppet tightare. Den ska transportera fukt från kroppen, och jag tror faktiskt att den gör det.

Stort plus för att den har hyskor att knäppa med i ryggen. Jag hatar de man måste kränga på sig över huvudet. Det slutar alltid med att jag blir sur 🙂

Storlekar: 70-95, C-G

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. svinkeln

    Vad underbart med en sportbh som faktiskt finns för oss med större byst. Jag hittar oftast bara små sportbehåar för de som knappt behöver de.
    Vart finns den att köpa?

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.